Skip to main content


ZZ TOP

SUPPORT: JESPER BINZER BAND

SUMMER SESSION I TIVOLI FRIHEDEN, AARHUS

1. JULI 2024

Billetpris: 645 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 15. december kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Live Nation presale starter torsdag 14. december kl. 10.00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk. Læs mere HER 

Rocklegenderne fra ZZ Top indtager Tivoli Friheden, Aarhus til sommer. Showet bliver en del af det udendørs koncertformat, ’Summer Session', hvor Tivoli Frihedens scene på den smukke Event-ø danner rammen om koncerten. 

ZZ Top er et legendarisk amerikansk rockband dannet tilbage i 1969. Gruppen bestod af de tre hovedmedlemmer: guitarist og vokalist Billy Gibbons, trommeslager Frank Beard og bassist Dusty Hill (indtil hans død i 2021). Hill er sidenhen blevet erstatttet af Elwood Francis. Med deres karakteristiske blues-rock har ZZ Top skabt en lang og gloriøs karriere, der strækker sig over flere årtier. De brød for alvor igennem med deres tredje studiealbum, "Tres Hombres", udgivet i 1973. Albummet indeholdt ikoniske sange som "La Grange" og "Jesus Just Left Chicago", der var med til at cementere deres plads i rockens historie. 

Bandet er kendt for deres unikke image med langt skæg, solbriller og en helt særlig evne til at blande blues, boogie og rock, hvilket har givet dem kultstatus blandt fans af genren. Gennem årene har de udgivet en række succesfulde albums og hit-singler, der har bidraget til deres status som en af rockens mest indflydelsesrige grupper. Sange som "Gimme All Your Lovin'", "Sharp Dressed Man" og "Legs" fra 1980'erne blev store hits og har stadig en plads i den populære musikkultur. 

Selv efter årtier på scenen er ZZ Top stadig kendt for deres energiske live-optrædener og evne til at levere velklingende og mindeværdige shows til deres loyale fans over hele verden. Nu er de klar til at indtage den unikke Event-ø i Tivoli Friheden, Aarhus til en aften i bluesrockens tegn.